V8 Thunder Cars i Falkenberg

Tävlingen i Falkenberg gick både bra och dåligt. På fredagens träning var Kim sexa, men han var inte nöjd med våra inställningar. Inför kvalet gjordes en del förändringar som visade sig vara till det bättre. Kim hade länge tredje plats, men i slutet på passet klämde Daniel Ros sig förbi Kim som således blev fyra.

I race 1 startade Kim på yttern i spår fyra och blev involverad i en masskrasch. Kim kom visserligen ut ur kaoset som trea men bilen var så illa skadad att han tvingades in i depå med bl.a. en trasig kylare. Det skruvades intensivt på bilen för att hinna köra race 2. Mekanikerna pressades till det yttersta och blev med minsta marginal färdiga till line up.

I race 2 startade Kim i ruta elva, gör en bra start, men var i samma chikan nära att krocka igen, men lyckades att styra undan i sista sekunden och kom ut som åtta. Kim körde upp sig till femte plats och kom också snabbt ikapp Flodin. Kim chansade att köra om på yttern, men de stöter samman och Kim åker av, men kommer ut på banan rätt snabbt igen och slutar som åtta och sätter som plåster på såret en tredje bästa varvtid. Nu blir det att demontera ner bilen och se över allt innan vi ska till Östersund i början på augusti.